Algemeen

Zelf aan de slag in de Indische keuken, met verse ingrediƫnten, kruiden en specerijen? De gerechten zo pittig maken als je het zelf wilt? Dat kan! In de kookstudio ga je onder begeleiding van een enthousiaste ervaringsdeskundige een Indische rijsttafel bereiden. Het is een mooie gelegenheid om meer te weten te komen over de geheimen in de Indische keuken.
In deze kookworkshop leer je zelf Indische maaltijden bereiden. Na het koken ga je samen lekker eten. Tussendoor wordt er natuurlijk veel geproefd. Je krijgt adviezen over het combineren van gerechten en kruiden. Na de workshop weet je in de supermarkt en ook in de toko de juiste producten te vinden om thuis zelf aan de slag te gaan.
Deze workshop Indisch koken is leuk om te doen met vrienden, familie of als bedrijfsuitje. Het is gezamenlijk, gezellig en lekker! Voor een kookworkshop kun je ook individueel inschrijven.

De Indische keuken is een van de eerste fusion keukens. Het toenmalig Nederlands-Indiƫ bestond uit een smeltkroes van verschillende etnische gemeenschappen. De Indonesische keuken kreeg invloeden van de Europese, Chinese en Arabische wereld. Zo zijn de Indische gerechten ontstaan.