Workshop

In een tijd van ± 4 uur maak je een Indische rijsttafel die je daarna gezamenlijk opeet. Tijdens de workshop geeft Vaya een uitgebreide productinformatie over bekende en onbekende ingrediënten die in de Indische keuken een belangrijke rol spelen. Zo maak je een culinaire reis en raak je vertrouwd met de geheimzinnige wereld van de Indische kruiden. Er wordt gewerkt met een authentieke oelekan (soort vijzel) uit Java. De gerechten die je maakt tijdens de workshop zijn: witte rijst met verschillende vlees/vis/kip/groente hoofdgerechten die geserveerd worden met garnering. Ter afsluiting krijg je een Indische lekkernij. Na afloop neem je de recepten mee naar huis om de kennis die je in de workshop opgedaan hebt te delen met familie en vrienden.

De dagen waarop Vaya de workshop geeft staan niet vast. In overleg spreek je een dag en tijdstip af. Op verzoek kunnen gerechten worden aangepast voor bijv. vegetariërs. Aan de workshop kunnen minimaal 10 personen mee doen. Voor groepen tot 15 personen wordt de workshop gehouden in de kookstudio van Le Pompidou. Grotere groepen doen de workshop bij kookstudio Kook & Co. Beide locaties zijn in Enschede. In overleg kan de workshop ook op een andere locatie gehouden worden.